machinefabriek-van-hattem-bv

Machinefabriek A. van Hattem & Zn. B.V.

A. van Hattem & Zn. BV is al sinds 1908 werkzaam in machine reparatie, nieuwbouw en gespecialiseerd in hei- en funderingsmachines en toebehoren. Wij zijn tevens importeur van Delmag machines en wij hebben regelmatig een gevarieerde hoeveelheid goede funderingsmachines op voorraad, nieuw en gebruikt.

logo-delmag-150De Handelmaatschappij A. van Hattem B.V. vertegenwoordigt DELMAG als agent in de landen België, Nederland en Luxemburg. DELMAG ontwikkelt en produceert al sinds 1948 slagverstuivingsdieselheimachines. Daarnaast worden ook boormachines, trilblokken en diverse andere onderdelen voor de funderingsindustrie geproduceerd.

 

De Handelmaatschappij A. van Hattem B.V. koopt en verkoopt nieuwe en gebruikte gereviseerde dieselheimachines en verhuurt deze voor korte of lange periodes. De meeste machines kunnen uit voorraad geleverd worden.

Eveneens zijn wij de aangewezen specialist in heimutsen voor betonnen palen , buizen en damwandprofielen, diverse kwaliteiten heimutsvullingen, makelaars, geleideklemmen voor alle gangbare typen makelaars, draadschijven, etc.